Hardlopen met je Stadspas Amsterdam: Sporten voor Iedereen!

Image
hardlopen-met-je-stadspas

Het belang van bewegen en sport toegankelijk maken voor iedereen

Hardlopen met je Stadspas

In een unieke samenwerking met de Stadspas Amsterdam biedt We Run The City hardlooptrainingen en powerwalk aan voor stadspashouders. Voor het symbolische bedrag van 1 euro per training kunnen deelnemers gedurende zes weken meedoen aan een verkorte hardloopcursus. Dit initiatief heeft als doel sport en beweging toegankelijk te maken voor iedereen, terwijl ze het belang van een actieve levensstijl benadrukken en de maatschappelijke rol van de stichting in de schijnwerpers zetten.

Oprichter David Knappstein: "In 2012 ben ik Hardlopen Amsterdam gestart met het doel hardlopen, en dan bedoel ik met name actief bewegen, toegankelijk en leuk te maken voor iedereen die hier behoefte aan heeft.” Hoe wij dat doen? "Door er te zijn voor iedereen!”

Dit is de missie van de organisatie en de persoonlijke drijfveer van David om landelijk uit te dragen. Nu 11 jaar en 13 hardloop steden verder is er een behoorlijke basis gelegd. Alleen we zijn er nog lang niet.

Image
meer-dan-hardlopen-de-onschatbare-waarde-van-sociale-interactie

Meer dan hardlopen: De onschatbare waarde van sociale interactie

Sporten voor Iedereen

We weten het allemaal. Bewegen is essentieel voor een gezonde levensstijl, maar soms kan de drempel om te beginnen hoog zijn. We Run The City heeft daarom in samenwerking met de Stadspas Amsterdam een programma ontwikkeld dat sporten voor iedereen toegankelijk maakt. Het maakt niet uit wat je niveau of ervaring is, met deze cursussen kan iedereen meedoen.

Ook Powerwalk in het Vondelpark - Wandelen in een sportief tempo. Iets voor jou?

 

Daarnaast bieden we nu ook Powerwalk aan in het Vondelpark. Powerwalk is een vorm van sportief en actief bewegen in tegenstelling tot hardlopen. De intensiteit bevindt zich tussen wandelen en hardlopen in.

Het Programma - Twee periodes van zes weken

De verkorte hardloopcursus van We Run The City biedt stadspashouders de mogelijkheid om zes weken lang deel te nemen aan inspirerende trainingssessies. Dit alles voor slechts 1 euro per training. Hoewel de eerste periode van het najaar al is begonnen, is het niet te laat om je aan te sluiten voor de tweede periode, die begint in de week van 23 oktober. 

 

Bovendien hebben we een leuk extraatje voor degenen die beide periodes voltooien! Later meer..

Trainingslocaties - Nu ook in Diemen in samenwerking met Stichting Diemen Beweegt

We bieden trainingen aan op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder het Flevopark, Vondelpark, Oosterpark, Westerpark en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu ook trainingen aanbieden in Diemen. De hardlooptrainingen in Diemen worden verzorgd door Stichting Diemen Beweegt.

Inschrijven

Heb je interesse om deel te nemen aan dit mooie initiatief, of ken je iemand in je omgeving die meer wilt bewegen en een actievere levensstijl wilt ervaren? Schrijf je dan nu in voor de tweede periode van de hardloopcursussen via hardlopenamsterdam.nl/stadspas. Mis deze kans niet om fit te worden en nieuwe vrienden te maken terwijl je de stad verkent.

 

 

Image
samen-op-pad-sport-en-bewegen-een-social-verbinding

Samen op pad, een actieve maatschappelijke rol

Sport en bewegen is een sociale verbinding

Laten we samen Amsterdam en Diemen verkennen terwijl we werken aan een gezondere en gelukkigere versie van onszelf. We geloven dat sport mensen samenbrengt en een gevoel van gemeenschap creëert. We Run The City vervult een actieve maatschappelijke rol door sport en beweging toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of niveau. Word lid van onze gemeenschap en maak van Amsterdam en Diemen jouw persoonlijke hardloop achtertuin! Samen zorgen we voor een gezondere, gelukkigere samenleving.

Samenwerken? Kom in contact met ons!

Wij zitten nooit stil en zijn continu op zoek naar mogelijkheden en nieuwe initiatieven om onze missie en maatschappelijke rol breder uit te dragen.. Heb jij interessante ideeën of zie je kansen en mogelijkheden voor een duurzame samenwerking of maatschappelijk project? We komen graag in contact, de deur staat altijd open voor een kop koffie en een goed gesprek over dit belangrijke onderwerp.

 

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Hardlopen met een groep heeft mij net dat duwtje gegeven

Eline: "Na 500 meter hardlopen was ik al buiten adem of moest ik tussen het hardlopen door pauzes nemen.. Nu loop ik aan één stuk 30 minuten zonder te stoppen!"

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardlopen met je Stadspas

In het najaar hebben we weer speciale aanbiedingen voor Amsterdammers met een stadspas!