Inschrijven

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor één van onze trainingen bij Hardlopen Amsterdam.

Je kan op meerdere manieren zoeken naar een training die bij jou past.

 

Wil je graag (weer) bij één bepaalde trainer lopen? Kijk dan bij Trainers welke trainingen er door jouw favoriete trainer gegeven worden.

Aan het eind van het jaar bieden we bovendien voor trouwe leden de jaarkaart voor het volgende trainingsjaar aan. Je loopt dan een heel jaar tegen gereduceerd tarief en kan naast je vaste loopgroep meedoen aan andere trainingen (indien er plek is). In de zomer hebben we de Zomerpas, waarmee je twee maanden lang onbeperkt kan trainen. Zo kan je je trainingen gemakkelijk om je vakantie heen plannen.

Naast de bovenstaande (reguliere) trainingen hebben we speciale mogelijkheden: een hardloopclinic voor jouw team, regelmatige bedrijfstraining en privé- en revalidatietrainingen. Kan je toch niet vinden wat je zoekt of twijfel je wat het beste bij jou past?

 

  Hardlopen met je Stadspas

  Hardlopen Amsterdam start in het najaar met nieuwe Powerwalk- en hardloopcursussen van 6 weken op diverse locaties in de stad.

  Meer informatie

  Privé-training

  Wil je graag individueel begeleid worden met hardlopen? Dan biedt Hardlopen Amsterdam privétraining aan: je traint dan een uur samen met een personal trainer, waarbij de training helemaal is afgestemd op jouw niveau en doel.

  Meer informatie

  Hardloopclinics en bedrijfstrainingen

  Sportief bezig zijn met collega’s

  Meer informatie

  Revalidatietrainingen

  Hardlopen Amsterdam heeft in het Flevopark een revalidatietraining voor lopers die weer willen beginnen met lopen na een blessure. Je kunt op elk moment starten.

  Meer informatie

  Jaarkaart 2023

  Elk cursusjaar kunnen al onze trouwe hardlopers in December en Januari gebruik maken van onze jaarkaartaanbieding.

  Meer informatie
  logo

  Fijne training zonder dat het té belastend is

  Annedien over Fitwalk: "Fijne training zonder dat het té belastend is, zeker als je blessuregevoelig bent. Het is tevens ook een goede uitvalsbasis voor hardlopers die rustig aan moeten doen of voor herstel!”

  Loopanalyse

  Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

  Hardlopen met je Stadspas

  In het najaar hebben we weer speciale aanbiedingen voor Amsterdammers met een stadspas!