De Zilveren Turfloop in Mijdrecht 2021

Nog op zoek naar een leuk loopje in november. In de buurt van hardloopsteden HA Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Leiden vindt op 7 november 2021 in Mijdrecht de Zilveren Turfloop plaats.

In Mijdrecht organiseert AV De Veenlopers op 7 november De Zilveren Turfloop. Een mooi maar uitdagend parcours door de Mijdrechtse polder en langs de Kromme Mijdrecht. De afstanden zijn 5 km, 10 km en de 10 EM. De start is vanaf 11.00 uur en inschrijven is mogelijk op www.inschrijven.nl. De Zilveren Turfloop is de eerste van het Zorg en Zekerheid circuit

Na inschrijving kun je het startbewijs ophalen in Sporthal De Phoenix Hoofdweg 85, Mijdrecht. Een uitdagend parcours door de Mijdrechtse polder en langs het riviertje de Kromme Mijdrecht. De ZTL is de eerste loop van het Zorg en Zekerheid circuit.

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Met de jaarkaart kan ik zo’n 2 tot 3 keer per week meetrainen

Arij: “Begonnen met hardlopen op mijn 20ste. Ik deed veel mee aan wedstrijden. Inmiddels is mijn belangrijkste doel om fit en in beweging te blijven. Met de jaarkaart kan ik zo’n 2 tot 3 keer per week meetrainen. Soms doe ik mee met Running Bootcamp”.

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardlopen met je Stadspas

In het najaar hebben we weer speciale aanbiedingen voor Amsterdammers met een stadspas!