40e Rotterdam Marathon

Het was even wachten, maar zondag 24 oktober mag dan eindelijk de veertigste editie van de NN Rotterdam Marathon van start gaan.

40 jaar de mooiste!

Het was even wachten, maar op zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober mag dan eindelijk de veertigste editie van de Rotterdam Marathon van start gaan. Maar liefst drie keer heeft de organisatie het hardloopevenement moeten verplaatsen. Daar waar normaal gesproken in het voorjaar in groten getale over de Erasmusbrug gelopen wordt, vindt de wedstrijd dit jaar plaats in het derde weekend van oktober.

Met een parcours dat bekend staat als één van de snelste parcours ter wereld zullen veel deelnemers bezig zijn met de laatste trainingen op weg naar die PR. Het startschot is aan de voet van de Erasmusbrug. De lopers kunnen rekenen op het nodige support van toeschouwers langs de kant waar zij tenslotte richting finish gaan op de heroïsche Coolsingel.

Naast de marathon wordt er een Kids Run (1 km en 2,5 km), City Run (4,2 km), en een 1/4 marathon georganiseerd. 

Hardlopen Rotterdam wenst alle deelnemers succes met de laatste 'trainings' loodjes en veel succes en loopplezier bij de wedstrijd!

Inschrijven voor de City Run en Kids Runs

Deelnemen aan de Marathon van Rotterdam en de 1/4 marathon is wegens succes al enige tijd niet meer mogelijk. Wel zijn er nog startbewijzen verkrijgbaar voor de 4,2 kilometer City Run Rotterdam en beide afstanden voor de NN Kids Runs. Altijd gezellig om aan mee te doen!

40e rotterdam marathon gaat door

 

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Ik liep af en toe nog een rondje hard, maar miste die stok achter de deur

Frederique: “Op jonge leeftijd deed ik veel aan atletiek. Toen ik begon aan mijn studie Geneeskunde was het moeilijk te combineren en ben ik jammer genoeg gestopt. Ik liep af en toe nog een rondje hard, maar miste uitdaging en die stok achter de deur."

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardlopen met je Stadspas

In het najaar hebben we weer speciale aanbiedingen voor Amsterdammers met een stadspas!