Anne Floor van Tilburg

Hoi, ik ben Anne-Floor en mijn grote passie is hardlopen. Het maakt mijn hoofd leeg en geeft mij een frisse start van de dag. Je raad het al, ik begin de dag vroeg met een rondje rennen. Heerlijk bij zonsopkomst of nog in het pikkedonker. Regen, sneeuw, warme zon, bergen, niets is te gek om toch even naar buiten te gaan.

In mijn jeugd was ik een fanatiek hockeyer en gaf al vroeg training. In mijn studententijd ben ik naast het hockeyen gaan wedstrijdroeien. Pas toen ik “te oud” werd voor het eerste elftal en in een 2e team kwam ben ik fanatiek gaan rennen. Eerste doel de marathon van New York. Wie ooit een marathon heeft gelopen weet wat dit voor een kick geeft. Na deze ervaring ben ik door blijven rennen en heb nu meerdere marathons en vele “kleinere” wedstrijden gelopen.

Met het geven van trainingen kan ik iets wat ik zelf enorm leuk vind, delen en leren aan anderen. Ik combineer training geven met een fulltime managementbaan in de cultuur en twee kinderen.

Mijn doel is om jou uit te dagen op jouw niveau en je enthousiast te krijgen om je eigen (hardloop)doel te behalen of dat nou 30 minuten aan een stuk hardlopen is of een PR op een afstand.


 

Rooster