Josta Bolhuis

Hi ik ben josta en als sinds mijn 16e werkzaam in de sport.

ALO (academie lichamelijk opvoeding) afgerond in 2000. Daarnaast nog meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om nog meer verdieping te ontvangen over trainingsleer fysiologie en alles wat je kan leren over trainingen en training geven. Zo heb ik voor meerdere organisaties gewerkt. Opleidingen in elkaar gezet en velen training mogen geven.

Verder ben ik moeder van twee jongens. En heb ik twee witte herders waar we samen veel mee hardlopen.

Naast mijn werk in de sport als trainster-docente-opleider en coach. Ben ik Triathlete en ultraloopster. Ik heb 10 hele triathlons mogen finishen en in 2019 mijn eerste meerdaagse ultraloop gelopen. De halve marathon des sables op Fuerteventura. Naast dit vele halve en hele marathons.

Ik hou van avontuur. Het buitensporten en de elementen van de natuur aan gaan. Met name de lange afstanden en vooral genieten en het proces van werken naar een doel toe vindt ik altijd een mooi proces. Het doel behalen is wel de kers op de taart en een tussen station voor een volgend avontuur.

Tot snel in 1 van de trainingen in Amsterdam. Kijk ernaar uit samen buiten aan de slag te gaan en mooie loop meters te maken.

Rooster