Allereerste Run and Lunch Uitje naar Parnassia

Het allereerste Run and Lunch uitje met Stichting We Run The City


Afgelopen vrijdag was het zover! We zijn met ruim 20 cursisten van de Stadspas op stap geweest. Een welverdiend uitje voor onze trouwe lopers, na 12 weken trainen.


In de ochtend vertrokken we met bussen en auto's vanuit verschillende locaties uit Amsterdam. Eenmaal aangekomen bij Parnassia zijn we direct de duinen in gelopen. Het was perfect weer en iedereen was in opperbeste stemming. Hoewel de cursisten bij verschillende groepen hadden getraind en niet iedereen elkaar al kende, was er onderling gelijk een goede klik. Er werd honderduit gepraat, kennisgemaakt en vooral veel gelachen.

Image
LUNCHANDRUN4

 


Onder leiding van trainers David en Tsega hebben we twee routes gelopen. Het zachte zand en de vele klimmetjes maakten het een ware trainingssessie!

Uiteraard was er onderweg ook tijd om van de prachtige omgeving te genieten. De damherten en Schotse hooglanders die we tegenkwamen gaven ook aanleiding om wat mooie plaatjes te schieten.

Image
LUNCHANDRUN2


Na de loop stond ons een heerlijke verrassing te wachten. Bexley, één van onze lopers, had een uitgebreide Libanese veganistische lunch voor ons verzorgd waar we op een mooi plekje in de duinen van hebben genoten. Dat ging er goed in na de eerdere inspanning! Er was zoveel te kiezen, dat de meesten van ons nog een tweede keer het bordje vulden. Een uitstekende afsluiting van een geslaagd uitje.


Door de aankomende bui was het wel weer welletjes, met vele handen was het ligt werk en waren we zo opgeruimd.

 

Image
LUNCHANDRUN3

 

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Hardlopen met een groep heeft mij net dat duwtje gegeven

Eline: "Na 500 meter hardlopen was ik al buiten adem of moest ik tussen het hardlopen door pauzes nemen.. Nu loop ik aan één stuk 30 minuten zonder te stoppen!"

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardlopen met je Stadspas

In het najaar hebben we weer speciale aanbiedingen voor Amsterdammers met een stadspas!