Esther Heijkoop

Hoi Ik ben Esther.

Altijd met sport bezig geweest, zelfs aan de ALO gedacht toen ik een vervolgopleiding moest gaan kiezen. Dit werd Voeding en Diëtetiek, maar sport is nooit uit mijn systeem geweest. 

In 2019 mijn diploma hardlooptrainer gehaald en dat had ik eerder moeten doen! Het geven van trainingen geeft zoveel plezier, mensen leren hardlopen, vooruit zien gaan, doelen zien halen. 

Ik heb zelf diverse sporten gedaan: turnen, tennis, atletiek, hockey, roeien en weer terug bij hardlopen en korte ritjes wielrennen. Zoals je ziet; allemaal teamsporten of gezamenlijke training sporten. Alleen hardlopen vind ik niet heel leuk. In een groep geeft zoveel meer plezier en stimulans. Ik hoop dat jullie te laten ervaren tijdens de trainingen.

Ik doe graag mee aan hardloopwedstrijdjes, puur voor de fun. Ik hoef geen strakke tijd meer neer te zetten, maar help lopers graag sneller worden, dat wel!

Ik werk als diëtist  in het Antoni van Leeuwenhoek. Voeding is mijn passie en ik ben graag in de keuken te vinden voor het bakken van taarten, cakes en lekkere broden.

Tot ziens bij de trainingen!

Rooster