Go to Top

Hardloopclinics en bedrijfstrainingen

Sportief bezig zijn met uw collega’s

Er zijn veel redenen om in teamverband een hardlooptraining te volgen. Misschien bent u zelf wel een fervent hardloper en weet u hoeveel fitter u zich daardoor voelt. Of u wilt uw werknemers een gezonde levensstijl laten ervaren. Of gewoon lekker met zijn allen sportief bezig zijn. Goed voor de teambuilding! Wat ook uw beweegredenen zijn is om te sporten met uw collega’s: gaan hardlopen met uw team is goed voor uw medewerkers en goed voor uw organisatie.

Fitte en vrolijke werknemers

Hardlopen is goed voor iedereen, als het op een verstandige manier gebeurd. Hoe regelmatiger je hardloopt, hoe beter de conditie wordt en hoe fitter je je voelt. Je bent minder vaak ziek en je kunt meer aan. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Wanneer je met collega’s traint maak je elkaar in een heel andere omgeving mee en dat schept een band. Kortom, een bedrijfstraining is een ideale investering in je bedrijf, zowel voor het personeel zelf als voor de organisatie.

Er zijn zeer veel mogelijkheden. Als bedrijf kun je een clinic boeken, dat beslaat een of meerdere dagdelen. Of een training, gedurende langere of kortere tijd. U kunt via onderstaande formulier contact met ons opnemen, mailen met hardlopenamsterdam@gmail.com, of gewoon bellen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Hardlopen voor bedrijven in het kort
  • professionele coach
  • teambuilding
  • gezonde levensstijl promoten
  • betrokkenheid werknemers verhogen
  • voor iedereen op eigen tempo
  • locatie en tijdstip naar keuze

Informatie aanvragen over bedrijfstrainingen en clinics

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een hardloopclinic of bedrijfstraining plannen? Neem contact op met HardlopenAmsterdam.


Reacties zijn gesloten.