Go to Top

Rustig Aan training

» direct naar training aanbod Rustig Aan

RustigAan Hardlooptraining AmsterdamHeb je een slechte conditie en wil je op een rustige en veilige manier werken aan je conditie en je gewicht? Dan is de Rustig Aan training iets voor jou!

Snel last van blessures, overgewicht, of (te) lang niet gesport zijn gelukkig geen redenen om niet te kunnen hardlopen. Hardloop-ervaring en conditie zijn niet nodig. Als enige hardloopschool in Amsterdam bieden wij de Rustig Aan training voor mensen als jij, die het hardlopen op een zeer rustige en veilige manier willen opbouwen. Aan het einde van de cursus kun je 25 minuten onafgebroken hardlopen.

Fit en gezond door hardlopen

Tijdens de cursus zal je merken dat hardlopen leuk is! Al na enkele keren zal je merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat en dat je lichaam, maar ook je geest, positief verandert. Hardlopen is dé activiteit om calorieën te verbranden, waardoor spiermassa toeneemt en de hoeveelheid vet in het lichaam vermindert. Je zult merken dat je voedingsbehoefte verandert. Je krijgt vaak minder zin in ongezonde dingen, zoals vette snacks, en juist meer zin in gezonde voeding, zoals fruit en groenten. Maar wees wel alert op het compensatiemonster! Want als je meer gaat trainen dan krijg je ook meer trek.

Rustig Aan training in het kort
  • conditie verbeteren
  • voor mannen en vrouwen
  • afvallen
  • in je eigen tempo leren hardlopen
  • persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • motivatie van lopen in een groep
  • 25 tot 30 minuten aaneen lopen
  • duur: 15 weken, ruim een uur per keer
  • uniek in Amsterdam 

Inhoud van de cursus Rustig Aan

Tijdens de cursus train je, onder begeleiding van een professionele trainer, 15 weken lang elke week ruim een uur! Daarnaast ontvang je een hardloopschema om alleen, of samen met je hardloopmaatjes (die je ongetwijfeld zult ontmoeten tijdens de cursus) te oefenen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen meekomt, is zeer alert op blessures en geeft deskundig advies over voeding en een gezonde levensstijl.

Of het nu jouw doel is om je conditie te verbeteren of om af te vallen: je streeft met elkaar naar het behalen van 30 minuten hardlopen en dat bindt!

Locaties van de Rustig Aan training

De Rustig Aan en de Rustig Aan vervolg trainingen worden op verschillende locaties gegeven. Bekijk hieronder ons huidig aanbod.

Rooster SEPT 2018

locatietrainingtijdstipstartduurprijstrainerStartpuntRegistration
Oostelijk HavengebiedRustigAanmaandag 19:0003-09-1815 weken150,-Chris BeerthuizenFitaantijinschrijven
VondelparkRustigAanwoensdag 10:3005-09-1815 weken150,-David KnappsteinDe Roosinschrijven
VondelparkRustigAanwoensdag 19:0005-09-1815 weken150,-GuillaumeDe Roosinschrijven
OosterparkRustigAandinsdag 19:0004-09-1815 weken150,-Chris BeerthuizenBuurtcentruminschrijven

Vragen over de training

Wil je instromen in een cursus die al begonnen is? Bel, mail of neem contact op!
Ook wanneer je anderen vragen hebt over de training.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.