Go to Top

Rustig Aan cursus

» direct naar trainingsaanbod Rustig Aan

RustigAan Hardlooptraining AmsterdamHeb je een slechte conditie en wil je op een rustige en veilige manier werken aan je conditie en je gewicht? Dan is de Rustig Aan cursus iets voor jou!

Snel last van blessures, overgewicht, of (te) lang niet gesport zijn gelukkig geen redenen om niet te kunnen hardlopen. Hardloopervaring en conditie zijn niet nodig. Als enige hardloopschool in Amsterdam bieden wij de Rustig Aan training voor mensen als jij, die het hardlopen op een zeer rustige en veilige manier willen opbouwen. Aan het einde van de cursus kun je ca 25 minuten onafgebroken hardlopen.

Fit en gezond door hardlopen

Je gaat leren hardlopen. Tijdens de cursus zul je merken dat hardlopen leuk is. Al na enkele keren gaat je conditie met sprongen vooruit en je lichaam, maar ook je geest verandert positief. Hardlopen is dé activiteit om calorieën te verbranden, spierkracht en -massa te ontwikkelen. Dit helpt effectief bij het verlagen van je vetpercentage en je voelt je er fit bij. Je zult in de beginnerscursus merken dat je voedingsbehoefte verandert door hardlopen.

Rustig Aan cursus in het kort
  • conditie verbeteren
  • afvallen
  • in je eigen tempo leren hardlopen
  • persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • motivatie van lopen in een groep
  • ca 25 minuten aaneen lopen
  • duur: 13 of 15 weken, ca een uur per keer
  • €130,- of €150,- per cursus

Inhoud van de cursus Rustig Aan

Tijdens de cursus train je onder begeleiding van een professionele trainer gedurende 13 of 15 weken elke week ca een uur! Daarnaast ontvang je een hardloopschema om alleen, of samen met je hardloopmaatjes (die je ongetwijfeld zult ontmoeten tijdens de cursus) te oefenen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen meekomt, is zeer alert op blessures en geeft deskundig advies over voeding en een gezonde levensstijl.

Of het nu jouw doel is om je conditie te verbeteren of om af te vallen: je streeft met elkaar naar het behalen van ca 25 minuten hardlopen en dat bindt!

Locaties van de Rustig Aan training

De Rustig Aan en de Rustig Aan vervolg trainingen worden op verschillende locaties gegeven. Bekijk hieronder ons huidig aanbod.

Rooster januari-maart 2019

locatietrainingtijdstipstartduurprijstrainerStartpuntInschrijven
Oostelijk HavengebiedRustigAanmaandag 19:0007-01-1913 weken130,-Chris BeerthuizenFitaantijinschrijven
VondelparkRustigAanwoensdag 10:3009-01-1913 weken130,-David KnappsteinDe Roosinschrijven
VondelparkRustigAanwoensdag 19:3009-01-1913 weken130,-GuillaumeDe Roosinschrijven
OosterparkRustigAandinsdag 19:0008-01-1913 weken130,-Chris BeerthuizenBuurtcentruminschrijven

Vragen over de training

Wil je instromen in een cursus die al begonnen is? Neem contact op!
Ook wanneer je andere vragen hebt over de training.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.