Go to Top

Alle trainingen

Hardlopen Amsterdam geeft trainingen op alle niveaus. Van ‘Rustig Aan’ tot persoonlijke begeleiding van marathonlopers. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Ben je vooral geïnteresseerd in het tijdstip van de trainingen? Ga dan direct naar het rooster of schrijf je direct in.


Rustig Aan
Dit is een training  voor beginnende lopers zonder hardloopervaring met weinig conditie of met overgewicht. In deze cursus leer jij hardlopen op je eigen tempo. De trainers hebben veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Lees meer over ‘Rustig Aan’ en ‘Rustig Aan vervolg’ trainingen
Beginnerstraining

Dit is voor beginnende lopers waarbij conditie of hardloopervaring niet nodig is. Hier leer je op een goede manier hard te lopen. Er is veel aandacht voor techniek, blessure preventie en plezier. Ons doel is hardlopen leuk te maken zodat de motivatie vanzelf gaat.

Lees meer over de beginnerstrainingen van Hardlopen Amsterdam.

Halfgevorderdentraining
Het doel van halfgevorderdentraining is het vasthouden van de verworven conditie, aangevuld met gevarieerde oefeningen die de ‘general strength’  bevorderen.  Lees meer over de halfgevorderdentraining van Hardlopen Amsterdam.
Gevorderdentraining
 Deze training is voor hardlopers die verder willen. Deze groep traint op prestaties onder leiding van een trainer met wedstrijdervaring. Lees hier meer over gevorderdentraining van Hardlopen Amsterdam

hardlopen-amsterdam-ijburg-gevorderden

Marathontraining
Is het jouw ultieme uitdaging een marathon te lopen? Kies dan voor de optimale voorbereiding, meld je nu aan voor de marathontraining bij HardlopenAmsterdam. In vier maanden wordt je klaargestoomd voor het lopen van de afstand der afstanden. Lees hier meer over Marathontrainingen.
Bedrijfstraining
Dit is een ideale investering in je bedrijf, zowel voor het personeel zelf als voor de bedrijfsleiding die het verzuim ziet dalen door een fitter personeelsbestand. Lees hier meer over hardlooptraining voor bedrijven.
Privé-training
Lopen kan in groepen, maar ook individueel. Lees hier meer over individuele hardlooptraining.

Reacties zijn gesloten.