Go to Top

RopaRUNningblind 2017 met buddy Gerard Versteeg

Beste collega hardlooptrainers,

De meesten van jullie hebben vast wel eens van de Roparun gehoord.
Met Pinksteren ga ik (Gerard Versteeg) als buddy met een team van Slechtzienden mensen van Running Blind de Ropa-run doen.

 ROPA-run is oorspronkelijk van ROtterdan naar PArijs later gewijzigd van Parijs naar Rotterdam. Maar vanwege het enorme succes is er een tweede route bij gekomen, van Hamburg naar Rotterdam en die gaan wij doen: 565 km. Mede omdat deze route veiliger is. We gaan dat met 8 slechtziende lopers doen met hun buddy’s en de nodige begeleiding. Het team wordt opgesplitst in 2 x 4. Tijdens de Ropa-run wordt er continue, 24 uur, gelopen. 4 lopers rusten en 4 lopers zijn gedurende een uur of 4 aan het rennen. Dat rennen gebeurd door steeds een stukje van 1 km te rennen. Vervolgens ga je 3 km een busje in en na 3 km mag je weer 1 km lopen. Na ca. 4 uur gaat dit team de bus in om te rusten, slapen en te eten en gaat het andere team lopen.

We starten de voorbereiding met 9 duo’s waarvan er één af zal vallen want 8 is het maximaal aantal lopers die mogen starten binnen één team.

 Ons team heet ropaRUNningblind. 

Alle teams doen dit voor een goed doel. Hiervoor proberen we sponsors en donaties te krijgen en loten te verkopen.

Via onze website kan direct gedoneerd worden aan Stichting Team Running Blind (ons team) via: http://www.roparunningblind.nl/product/doneren/

Ook bedrijven kunnen ons sponsoren, informeer bij mij naar de mogelijkheden.

Zowel Stichting Roparun Palliatieve Zorg als Stichting Team 130 Running Blind zijn door de belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en hierdoor zijn giften aan deze stichtingen onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belastingen. Meer informatie hierover is te vinden op: www.belastingdienst.nl/anbi

 Laatst was er een programma op tv over de slechtziende Jeroen, met wie ik de voorbereiding ben gestart en met wie ik dus de Roparun ga doen. (Na ca. 20 minuten komt Jeroen en ik in beeld.)

Wie het goede doel steunen wil, kan bij mij loten kopen (€ 2,50 per stuk) op de trainersbijeenkomst op 25 maart.

Enkelen van jullie zie ik ook wel bij trainingen.

Omdat ik de loten ook moet bestellen per boekje van 20 stuks zou het prettig zijn als ik weet hoeveel loten je zou willen aanschaffen. Dus als je dit zou willen doorgeven dan streef ik ernaar om op de 25e voldoende loten bij me te hebben.

Gaarne gepast en contant te betalen.

Laat maar even weten als je loten wilt.

 

 

groet

Gerard

Reacties zijn gesloten.